tiistai 2. huhtikuuta 2013

KESÄLAHTI CITY MAHATON 2013

Maailmanhistorian suurin, ikimuistoisin ja mahtavin Kesälahti City Mahaton 2013 järjestetään toukokuussa. Kävelykierrokset alkavat perjantaina 3.5.2013 kello 19 ja päättyvät helatorstaina 9.5. Viimeinen kierros, kaikkien yhteinen kävellään kello 14-15.

Kesälahti City Mahattomassa kävellään viestinä vajaan viiden kilometrin lenkkiä yhtäjaksoisesti 140 tuntia  = 140 kierrosta.  Niistä 139 vastaa Kesälahden kunnan ikävuosia ja yksi yhteistä vuotta Kiteen kanssa. Tapahtuman sydän on Kesälahden tori.


City Mahattomaan varataan kävelyvuorot sähköpostilla osoitteesta prokesalahti@gmail.com. Viestissä ilmoitetaan varaajan nimi ja varattu aika.

 


Kävelyvuorot täyttyvät suurelta osin haastekampanjalla. Se puolestaan toimii näin:

1) Suorita oma vapaavalintainen summa Pro Kesälahden tilille Kesälahden osuuspankkiin 513903-232892
2) Haasta ystäviäsi, sukulaisia, työkavereita jne mukaan mielellään leikkimielisellä haasteella!
3) Varaa Pro Kesälahden sähköpostissa itsellesi kävelyvuoro
 PS. City mahattomaan voi osallistua myös ilman haastekampanjaa ja erillistä maksua.

KCM:n OHJAUSRYHMÄ HAASTAA ENSIMMÄISELLE KÄVELYVUOROLLE KITEEN KAUPUNGINVALTUUSTON JA
KAUPUNGINHALLITUKSEN ESITTELIJÖINEEN KESÄLAHDEN JA KITEEN VÄLISEN PIKAVUORON HINNALLA 10,70/HENKI (ei eläkeläis- tai muita alennuksia).
Kesälahti City Mahaton tarjoaa runsaasti oheistapahtumia. Luvassa muun muassa musiikkia, yhteislaulua, ohjattuja jumppatuokioita, päivän puheenvuoroja.

Martat huolehtivat väen kahvituksesta tapahtuman ajan. Yrittäjät puolestaan tarjoavat lounaan päivittäin kello 11.30-13.00.

Tori toivottaa myyjät ja esittelijät tervetulleeksi milloin vain tapahtuman aikana. Ei toripaikkamaksua!

Tapahtumassa on teemapäiviä: sunnuntai 5.5 on terveys- ja kauneusteema, maanantai 6.5. lapset (alle kouluikäiset ja alakoululaiset), tiistai 7.5. eläkeläiset/ikäihmiset ja keskiviikko nuoret. Torstai 9.5. päätöspäivänä on loppujuhla alkaen kello 15.30.
City Mahattoman viimeinen kierros helatorstaina kello 14-15 haastaa mukaan kaikki tapahtuman aikana osallistuneet.
Täyttyköön reitti hymysuisista ulkoilijoita.
Näitä HYMYHOUKUTTIMIA saadaan iloksemme myös tänä vuonna. Kisaan voi tuoda valmiita töitä. Ne asetetaan nähtäville lauantaina 4.5. kello 11 alkaen. Töiden toivotaan olevan sään kestäviä, sillä ne ovat turistien ihailtavina koko kesän.
Kävijät äänestävät viikon ajan parhaasta hymyhoukuttimesta. Voittaja palkitaan ruhtinaallisesti.

Ainutlaatuinen tapahtuma onnistuu yhteisin ponnistuksin. Pro Kesälahden apuna sen toteuttavat muun muassa Kiteen kaupungin vapaa-aikatoimi, Kesälahden martat,  MLL ja useat yritykset.

Nyt tapahtuma myös Facebookissa! Kuule viimeiset kuulumiset ja liity tapahtumaan TÄÄLTÄ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti