Haastekampanja

VUODEN 2019 HAASTEKAMPANJA, JULKAISTAAN KOTI-KARJALASSA VIIKOTTAIN JA PÄIVITETÄÄN PRO KESÄLAHDEN FACEBOOKIIN


Kun sinut haastetaan, toimi näin:  1) Ota haaste vastaan ja varaa itsellesi viestivuoro sähköpostilla prokesalahti@gmail.com. 2) Haasta samassa sähköpostiviestissä edelleen muita mukaan. 3) Haasteen voi maksaa Pro Kesälahden tilille FI86 5139 0320 0328 92 tai osoitteessa www.holvi.com/shop/ProKesalahti tai tapahtumapaikalla. Myös verkkokaupassa voi maksun yhteydessä jättää uuden haasteen. Maksu on vapaaehtoinen.
Koti-Karjala julkaisee uudet haasteet perjantaisin.   City mahattoman haastekampanja on vielä hengissä, vaikka lehteen eivät haasteet enää ennätä. Muistakaahan olla suoraan yhteydessä haastamiinne tahoihin ja varata viestivuoroja sähköpostilla os prokesalahti@gmail.com.

Viestivuorot nähtävillä Pron kotisivuilla os www.prokesalahti.fiPurujärven Maamiesseura vastaa haasteeseen ja haastaa Ruokkeen lomakylän Rajavaaran Maamiesseuran sekä Rajavaaran ja Purujärven Martat työrukkasten hinnalla.

Tiina Lipsanen perh. vastaa haasteeseen ja haastaa Hoitokoti Annala Oy, - Annalakodit Oy, - Elinkaaritalon - ja Kesälahtitalon henkilökunnan mukaan kahvipaketin hinnalla.

Teija Naukkarinen perh. sekä Eila, Aulis ja Tuija Lipsanen vastaa haasteeseen ja haastaa Kesälahden - ja Kiteen Yrittäjät mukaan omantunnon hinnalla.

Saila, Merja ja Lotta ottavat vastaan Sinikka Musikan haasteen


Ja sitten vielä tämmönen haaste, joka ei ennättänyt lehteen:
Kesälahden OP:n henkilökunta ja hallintohenkilöt vastaa haasteeseen ja haastaa Kesälahden OP:n eläköityneet työntekijät ja aikaisemmat hallinnon edustajat mukaan päivittäispalvelumaksun hinnalla.

TÄSSÄPÄ TÄMÄN KERRAN VIIMEISET HAASTEET                                                                                                          
Seuraa Pro Kesälahden kotisivujen lisäksi myös Pro Kesälahden facebookia.

Elinkaaritalon henkilökunta haastaa Haavikon Erän haulikonpanoksen hinnalla.Minkko Lötjönen vastaa haasteeseen ja haastaa mukaan Kesälahden autoharrastajat bensalitran hinnalla.
Sisko Nousiainen vastaa haasteisiin ja haastaa edelleen Kesälahden koulun kolmannen luokan oppilaiden huoltajat ja isovanhemmat mukaan jätskin hinnalla tämän vuoden avauskierrokselle pe 24.5. klo 10-11.


Rauni Ikonen vastaa haasteeseen ja haastaa Raili Mujusen ja Marja Lipsasen kahvipaketin hinnalla.


Vuokko Rahunen ja Eija Hämäläinen haastavat Kesälahden kunnan ajalta entiset työkaverit kävelemään yhdessä perjantaina 24.5.2019 viestivuorolla klo 18:00-19:00 mukavien yhteisten työvuosien muistelemisen merkeissä oman mielen mukaisella summalla.
15.5.
Kesälahden Pelastajat vastaa Rauno Suomalaisen haasteeseen ja haastaa kaikki Keski-Karjalan sopimuspalomiehet varallaolokorvauksen tuntihinnalla mukaan kävelemään 29.5 klo. 19-20
LC Kitee/Ilmarinen vastaa haasteeseen ja haastaa Kiteen Rotarit parilla kympillä mukaan maanantai-iltana 27.5. reippailemaan.
Kirsti Kärnä vastaa haasteisiin ja haastaa Kesälahden Op:n henkilökunnan ja hallintohenkilöt mukaan käteismaksun palvelumaksun hinnalla.
Eeva Haverinen, Rauno Matikainen, Ulla Pietarinen ja Petri Jokiperä vastaavat Marjatta Oksmanin haasteeseen ja haastavat mukaan omantunnon hinnalla Kesälahden Lipsaset  ja kaikki, jotka tunnustavat kuuluvansa Lipsasten sukuun.
Kiteen terveysaseman vastaanoton henkilökunta vastaa haasteeseen ja haastaa Miepän henkilökunnan mukaan kahvipaketin hinnalla.
 Koti-Karjalassa 9.5. julkaistut haasteet: • Mikko Heickell vastaa haasteeseen ja haastaa mukaan Mika Juvosen ja Bio10:n väen edistyksellisten liikenneratkaisujen hinnalla. • Anja ja Esko Kari vastaavat haasteeseen ja haastavat Totkuniemen vaki- ja kesäasukkaat mukaan muikkukilon hinnalla kampanjaan sekä TeamPoukkuluoson väen Min första svenska bok-oppikirjan hinnalla kampanjaan. Lisätietoja TeamPoukkuluoson Facebook-sivuilla. • Sinikka Musikka haastaa mahaton kävelyyn Kauppakeskus Kupiaisen reippaan henkilökunnan rypsiporsaslenkin hinnalla pe 24.5.-19 klo 18.00. • Auli Suikkila ottaa haasteen vastaan ja haastaa edelleen Ari ja Merja Nousiaisen moottorisahanketjun hinnalla mukaan. • Anne Lindeberg-Piiroinen ottaa vastaan Matkailudiilejä-hankkeen haasteen ja haastaa Kulttuuriseuran musiikkijaoston naiset Helin, Minnan, Riitan, Bertan, Siskon ja Teijan mukaan harkinnanvaraisella riemullisen kevätlaulun hinnalla.
1. Hanna Ikonen haastaa Matkailuliidejä-hankkeen osallistujat kävelemään yhdessä su 26.5. klo 11 opastetun kulttuurikierroksen kymmenen karjalanpiirakan hinnalla.

2.Raimo Oksman vastaa haasteeseen ja haastaa Purujärven Maamiesseuran hallituksen jäsenet ruisleivän hinnalla viemään viestiä 25.5.2019 klo 9-10.  

3.Paavo ja Ulla Asikainen ottavat lentisfanien haasteen vastaan ja haastavat vuoden 1979 KeSun lentopallojoukkueen pelaajat mukaan City Mahattomaan.

4. Rauno Suomalainen haastaa Kesälahden Pelastajat ja palokuntanaiset palovaroittimen pattereiden hinnalla.

5.Kari ja Päivi Pennanen vastaavat Taina Arvekarin haasteeseen ja haastavat mökkinaapurit Ritvan ja Osmon puolikkaan konjakkipullon hinnalla ja Kari haastaa lisäksi Artsin napapaidan hinnalla.

6. Sirpa Suomalainen haastaa mukaan Koti-Karjalan ja Puruvesi-lehden toimittajat työnilon hinnalla sekä Kesälahden kulttuuriseuran ja Kesälahti-seuran hallitusten jäsenet kympillä mukaan.......


1.Kiteen vapaa-aikatoimi haastaa seuraavia City Mahaton kierroksille:
Keski-Karjalan Jetina ry:n toimiston henkilökunnan, Rääkkylän ja Tohmajärven vapaa-aikatoimen henkilökunnan ja Kiteen ja Kesälahden kirjaston henkilökunnan

2. Kesälahti-Martat ry haastaa mukaan Kiteen, Tohmajärven, Rääkkylän, Punkaharjun, Simpeleen, Uukuniemen, Parikkalan martat ja kaikki muutkin halukkaat martat munakennon hinnalla. Viestivuoromme on 29.5. klo 17-19 ja torilla tapahtuu silloin mukavia marttajuttuja.

3. Arvo, Keijo, Arto Ketolainen ja Inkeri Leinonen haastavat sarvisaarelaiset äyskärin hinnalla.

4. Leea Törönen ottaa entisenä KesU:n pelaajana ja nykyisenä miesten maajoukkueen fanina lentopallofaneille lähetetyn haasteen vastaan ja haastaa serkkunsa mukaan Mahattomaan.

5. Katri Haverinen haastaa entiset työkaverit ja oppilaat Kesälahden koululta lyijykynän ja pyyhekumin hinnalla, kummit Pekka Haverisen ja Kirsti Kärnän muikkukilon hinnalla, Minkko Lötjösen kukkasipulin hinnalla ja Elinkaaritalon työkaverit tablettipurkin hinnalla.

6. Jani Hämäläinen haastaa sählykerholaisten vanhemmat mukaan sählypallon hinnalla.
:
...........................1. Pro Kesälahden hallitus haastaa mukaan suitsalaiset veneentapin hinnalla sekä kesälahtelaiset mansikanviljelijät mansikkakilon hinnalla.
2. Kesälahden Lions Club haastaa kaikki Keski-Karjalan Lions Clubit Läskikomun kuukausisakon hinnalla opastetulle patikkkakierrokselle Sortolammen maastoon, maanantaina 27.5.2019 klo. 18.00
3. Raimo Oksman haastaa kaikki Pivangan somelaiset ja henkilökunnan mukaan pullakahvien hinnalla, kaikki Kiteen kaupungin työntekijät kahvipaketin hinnalla, Kiteen seurakunnan työntekijät ja luottamushenkilöt muistokynttilän hinnalla
4. Marjatta Oksman haastaa kaikki Haveriset sekä sukuun sotkeutuneet kävelemään tai muuten kulkemaan yhdessä su 26.5.2019 klo 14 lähtöön muikkukilon hinnalla, SiunSoten henkilökunnan Kesälahti-talolta särkylääkepaketin hinnalla ja kaikki v. 1958 syntyneet  joukolla mukaan kävelemään la 25.5.2019 klo 17 / 6 eurolla 10 sentillä
5. Sirpa Suomalainen haastaa lentisfanit, sekä pelaajat että katsojat viemään viestiä su 26.5. klo 16 ja seuraavan aamun klo 8 välisen ajan. Vähän käytettyjen polvisuojien hinnalla haasteen saavat Erkki Lehtinen, Kesälahden nais- ja sekavuorolaiset, Ulla ja Paavo Asikainen, Pentti Mähönen, Appo Havukainen, Leea Törönen, Anja ja Esko Kari, Riitta ja Heikki Moilanen sekä Eija Varteva.
6. Airi Turunen haastaa iloiset entiset työkaverit Mervi Paddarin, Riitta Väistön, Marja-Riitta Väistö-Honkasen, Tiina-Mari Mölsän ja Marja Havukaisen kävelykierrokselle  kahvikupposen hinnalla. Sovitaan päivä yhdessä.
7. Emmi Pennanen haastaa Kiteen ja Kesälahden terveysasemien henkilökunnan aamukahvin hinnalla. Haasteen saa myös Kesälahden Urheilijoiden maakuntasarjan pesäpallojoukkue sekä tuomarikollegat sääntökirjan hinnalla.
8. Heppu Meriläinen haastaa muskarikaverit mukaan rumpparasian hinnalla.
9. Taina Arvekari haastaa Yrjö Vuorisen & kumppanit /Helsinki hinnalla, jonka maksat, ettei  tarvitse ottaa yöviestikapulavuoroa,  Kari ja Päivi Pennasen muikun kilohinnalla, kilomäärän saa itse valita sekä Esa ja Elsa Rahusen kajakkivuokran hinnalla
10. Rauno Suomalainen haastaa isän puolen serkut vähintään yhden GT:n hinnalla, kollegat Seppo Törösen, Rauno Jumppasen ja Pertti Silvennoisen korotetun (2-6) hälytysrahan hinnalla sekä pelastusryhmien johtajat Raimo Oksmanin, Kari Pennasen ja Esa Suomalaisen koivupropsin hinnalla.
1.
Maija Astikainen haastaa Leena Ketolaisen, Satu Kupiaisen, Milja Partin ja Milla Launosen yhteisen Pivangan kahvitteluhetken hinnalla.

1 kommentti:

  1. Purujärven Maamiesseuran hallitus vastaa haasteeseen ja haastaa Ruokkeen Lomakylän henkilökuntineen,Rajavaaran Maamiesseuran sekä Rajavaaran ja Purujärven Martat työrukkasten hinnalla.Kävelemään kanssamme ma 27.05 klo 10-11

    VastaaPoista