Haastekampanja

VUODEN 2017 HAASTEKAMPANJA:


Ekat haastetut ovat:Kaikki entiset Kesälahden kunnan työntekijät ja luottamushenkilöt 

Kiteen kaupungin johtoryhmä ja vapaa-aikatoimen trio Sanna Oikarinen, Seppo Savolainen sekä Tapio Niskanen

 Kesälahden yrittäjäyhdistyksen hallituksen jäsenetUukuniemen, Kerimäen, Punkaharjun ja Kiihtelysvaaran pitäjäasian puuhaihmiset.
Entinen kunnan väki haastetaan avauskierrokselle pe 19.5. klo 15-16 (varavuoro illalla 21-22). Pitäjäihmiset kutsutaan mukaan "miniseminaariin" to 25.5. klo 14-14.45 ja koko tapahtuman päätöskierrokselle kello 15-16. Tämä aika on muuttunut Koti-Karjalassa julkaistusta, mutta tässä mainittu pitää.


Sirpa Suomalainen haastaa
1) Riäkkyteatterin, Tohmajärven, Värtsilän ja Kiteen kyläparin teatterin edustajia sekä Kiteen Raja-Killan edustajia osallistumaan evakkokulkueeseen ma 22.5. klo 13-15 matkaeväiden hinnalla
2) Tohmajärven Kaurilan ja Aseman kyläyhdistykset komistuneen kylämaiseman hinnalla
3) Lehmisavuntien asukkaat talon osoitenumeroa vastaavalla euromäärällä
4) Kaikki sukunimeltään tai omaa sukuaan Suomalaiset viemään viestiä lauantaina 20.5. suomalaisen sisun hinnalla 5) Kaija Pakarisen Kiteeltä sekä tapahtuman suojelijan Markku Halosen Rääkkylästä


Emmi Pennanen haastaa:
1) Keski-Karjalan Rastin otsalampun hinnalla
2) Koti-Karjalan ja Puruvesi-lehden toimitukset kahvikupin hinnalla
3) KesU:n maakuntasarjan miehistön pelivuosia vastaavalla summalla
 Heppu Meriläinen haastaa mummonsa ja ukkinsa  vaippapaketin hinnalla ja kaikki 2016 syntyneet lapset yhteiselle kierrokselle torstaina 25.5, klo 14-15

Soile Heinonen haastaa
1) KesU:n bingotyöntekijät minibingolipun hinnalla.
2)Totkunniemi- Marjoniemen kylätoimikunnan nuotiomakkaran hinnalla.
3)Totkunniemen lapsiperheet virpomispalkan hinnalla.

Raimo Oksman haastaa:
1) Kesälahden kirkkokuoron, Puruveden laulun ja Kesälahden mieslaulajat jäsenineen nuottikansion hinnalla.
2)  Pro Puruveden hallituksen jäsenineen puhtaan vesikuution hinnalla.
3) Kesälahden rekkapojat Pivangan lounaslipun hinnalla.
4)Purujärven Maamiesseuran hallituksen jäsenet naulakilon hinnalla.

Marjatta Oksman haastaa:
1)Elinkaaritalon, Annalan ja Annalakodin henkilökunnan päiväkahvien hinnalla.
2)Kesälahden terveysaseman ja Kesälahtitalon henkilökunnan näyteputkien hinnalla.
3)Kesälahden Apteekin henkilökunnan Burana purkin hinnalla.
4)Kaikki Kesälahden Haveriset tai muuten sukuun sotkeutuneet muikkukilon hinnalla ja yhteiseen kävelyyn lauantaina 20.5.2017 klo 18-19.

Päivi Pennanen haastaa edelleen Tupu Vuorisen Suomi 100 fb-kirjallisuuspäivitysten ja yhden eksykin hinnalla ja Kari Pennanen haastaa Ilkka Romppasen kokouspalkkion hinnalla.

Kiteen kaupungin vapaa-aikatoimi haastaa edelleen kaikki vapaa-aikatoimen kumppaneiden yhteys- ja vastuuhenkilöt hyvän yhteistyön hinnalla.

Airi Turunen haastaa Kesälahden Martat isäessun hinnalla mukaan, Arja Väkeväisen ruislimpun hinnalla, Tuukka ja Sari Turusen pikkulegopaketin hinnalla ja Mirja-Liisa Vihko-Pääkkösen diesellitran hinnalla.Kesälahden Pelastajat haastaa hajonneen paloletkun hinnalla Kiteen VPK:n mukaan kävelemään.

Ilpo Issakainen haastaa: City mahattomaan mukaan
1) Kesälahden Taksi-autoilijat lähtömaksun hinnalla.
2) Ravintola Pivangan koko henkilökunnan munkki/kahvin hinnalla.
3) Aarno ja Marjatta Ahvenisen aamulenkin hinnalla.
4) Wolfgang ja Maila Bergerin mustikka-ämpärillisen hinnalla.
5) Esko Karhisen Al Caponne askin hinnalla.

Purujärven Martat haastaa Rajavaaran Martat, Kesälahti Martat ja kaikki Kiteen Marttayhdistykset evakkokävelyyn ma 22.5. klo 13-15 Martta-mukin hinnalla

Pekka Ketolainen haastaa mukaan Kesälahden Riihikalliolla asuneiden jälkeläiset muikkukilon hinnalla, Jorma ja Hannele Tarvon tattiämpärin hinnalla sekä Vääränmäentiellä asuvat puolikkaan kalakukon hinnalla.

Rauno Suomalainen haastaa ison kirkon serkku-Suomalaiset koskenkorva- tai brandy-pullon hinnalla kävelemään kanssaan lauantaina 20.5. kello 13-14 sekä KeskiKarjalan palopäällystön Seppo Törösen, Rauno Jumppasen, Kari Pääskysen ja Pertti Silvennoisen sammutuspeitteen hinnalla ja kävelemään kanssaan ke 24.5. kello 13-14.

Katri Haverinen haastaa Kesälahden koulun oppilaat opettajineen ja ohjaajineen kierrokselle sekä opettajat ja ohjaajat osallistumaan kahvipaketin hinnalla.

Keski-Karjalan Rasti vastaa haasteeseen ja haluaa haastaa mukaan Kiteen Urheilijoiden Mäkijaoston suksivoiteen hinnalla.

Kesälahden Urheilijoiden maakuntasarjan pesäpallojoukkue haastaa kaikki tuomaritoiminnassa mukana olevat pillin hinnalla.

Jorma Turunen haastaa Kesälahden Leijonat, Reser- viupseerit ja Veteraanijärjestön City Mahattoman Suomen itsenäistymisen juhlakierrokselle sunnuntaina 21.5. klo 11–12 haluamallanne summalla. 

Airi Turunen haastaa entiset työkaverit Mervin, MarjaRiitan, Tiina-Marin, Marjan, Maijan ja lukuisat muut City Mahattomaan kierrokselle tiistaina 23.5. klo 17–18 ja kahvakuulatreeniin kierroksen jälkeen torikahvien hinnalla.

Riitta Hakulinen haastaa Miia ja Arto Putkosen sekä Riitta ja Jouko Väistön mukaan Puruveden Savukalan ison savulohifileen hinnalla.

Reetta ja Heikki Lampinen vastaavat Lehmisavuntien Makkosten haasteeseen ja haastavat mökkinaapurin Pekka Muukkosen hillalitran hinnalla mukaan. 

Kaija Parviainen haastaa mukaan Urheilutalo/Uimahalli VesPelin henkilökunnan uimalipun hinnalla ja Kiteen Ruokapalvelujen henkilökunnan henkilöstölounaan hinnalla. 

KIU:n mäkijaosto vastaa haasteeseen ja haastaa Kiteen Pallo -90 jäsenet Superin pääsylipun hinnalla.

Kesälahden kirkkokuoro ottaa vastaan Raimo Oksmannin haasteen ja haastaa edelleen kansalaisopiston kesä- lahtelaiset yksinlaulajat juomapullon hinnalla mukaan.

Kesälahden mieskuoro vastaa haasteeseen.

Markku Ahokas vastaa Haveristen saamaan haasteeseen ja haastaa edelleen Hänniläntieltä Kirsin ja Hannun, Nivungista Oilin ja Erkin, Joensuusta Katrin ja Tuuren, Kiteeltä Katjan ja Jannen. Kuljettajan ominaisuudessa Markku Ahokas haastaa myös Kiteen Jääsusien juniorit vanhempineen kävelemään kanssaan su 21.5. klo 14–15 lätkän hinnalla. 

Hoitokoti Annala ja Annalakodit Oy vastaa Marjatta Oksmanin haasteeseen ja haastaa Kesälahden eläkeläiset lettukahvien hinnalla.

Esko Vasarainen ja entisöintikurssilaiset haastavat Seppo Auvisen puutyöryhmäläisineen puuliimapurnukan hinnalla kävelylle ja tuulettamaan hiontapölyjä.

Hannu Haverinen vastaa Raimo Oksmanin Kesälahden rekkapoikien haasteeseen ja haastaa Kesälahden Konesavotan porukan kimppaloton yhden henkilön viik- komaksun hinnalla.

Tuomo Flinkman vastaa Riitta ja Jouko Väistön haasteeseen KiPan kotiottelun 2 x lasten lipun hinnalla ja haastaa samalla summalla Kalervo Jaatisen ja Pentti Lipsasen mukaan. 

Heinoniemen Marttayhdistys ry vastaa Purujärven Marttojen haasteeseen ja haastaa mukaan Heinonie- men erämiehet/naiset panoslaatikon hinnalla sekä Leino-Vihtavaaran kyläyhdistyksen viiden kilon ruisjauhopussin hinnalla

Hänniläntien Haveriset vastaa haasteeseen ja haastaa Ahokkaan Mikon ja Peksan mukaan jänispaistin hin- nalla.

Titta Redsven osallistuu ja haastaa vuonna 1970 syntyneet kävelemään C-kasetin hinnalla vuoden 1970 vuorolla 23.5. klo 16–17.

Hilkka Partanen haastaa Puutikan mökkiläiset: Päivin ja Villen, Sepot, Annelin ja Kaitsun, Harrin sekä Maken ja Olgan Juusto-Kabanossin hinnalla viemään viestiä yhdessä su 21.5. klo 12–13.

Vuokko Rahunen vastaa Ilpo Issakaisen haasteeseen ja haastaa Kesälahden kalasatama osuuskuntalaiset kummirukkasten hinnalla, valkoisen talon työkaverit banaanikilon hinnalla ja kyläläiset, jotka tuntevat itsensä poroniemeläiseksi, mansikkalitran hinnalla.


Janne ja Katja, Kiteeltä, vastaavat Markku Ahokkaan haasteeseen ja haastavat edelleen Säynenjärven ukin ja mummon lapsenvahtikeikan hinnalla ja Säynenjärven Maijun ja Jannen saunaillan hinnalla kävelemään kanssaan sunnuntaina 21.5

6 kommenttia:

 1. Kesälahden Pelastakaa Lapset haastaa Kiteen Pelastakaa Lapset PeLan pinssin hinnalla, kävelemään kanssamme 23.5.-17 klo 18.00-19.00

  VastaaPoista
 2. Raija Puolakka haastaa entiset pivankalaiset sopivalla summalla, kävelemään
  23.5.-17 klo. 13.00-14.00

  VastaaPoista
 3. Kiteen terveysaseman väki haastaa lääkäriasema Resetin henkilökunnan haluamallaan summalla iloiseen kevätkävelyyn.

  VastaaPoista
 4. Sinikka Musikka haastaa aurinkoiseen kävelyyn Kiteen päiväkoti Kiepin hoitajatädit kurarukkasten hinnalla.

  VastaaPoista
 5. Auli Suikkila haastaa Tarja Ketolaisen mukaan kävelemään sopivalla summalla.

  VastaaPoista
 6. Hilkka ja Seppo Partanen vastaavat Vuokko Rahusen haasteeseen "tuntemalla itsensä aina mökillä ollessaan poroniemeläiseksi" ja mansikat ovat myös meitä yhdistävä tekijä!

  VastaaPoista