keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Ihana,ihana syksy.

Meillä proolla on uudet sivut.Kokeilen tässä saanko tekstin menemään oikeaan kolunkiin.Se ei uuden oppiminen ole enää niin itsestään selvää kuin joskus aikaisemmin,mutta yrittää pitää.
Tämä syksy on hurmannut minut täysin.Nämä kuulaat päivät ja niin kirkkaat kuutamoyöt,ettei nukkumaan malta.ja entäs sitten ne ihanat,ihanat auringon laskut ja ruskot,kyllä niissä mieli lepää.Ja kesäkin oli niin hieno,ettei paremmasta väliä.Jos tämä on sitä ilmastonmuutosta,niin minulle kyllä kelpaa.En koskaan ole nauttinut loskaisista,sateisista ja harmaista syksyistä.
Aseman seudun kunnostus ja siivouskin on saatu lähes loppuun,suotuisien ilmojen ja ahkerien talkoolaisten ansiosta.Seuraavista kohteista kerromme yhteisessä keskustelu-ja puuroillassa,josta ilmoitetaan myöhemmin.
Haluan vielä lämpimästi kiittää kaikkia jotka juhlistitte iltaamme asemalla 10.10.Muistot illasta ja sen tunnelmasta kantavat pitkään.Tälläisiä iltoja tarvitaan lisää,että tiivis yhteenkuuluvuuden tunteemme säilyy ja antaa voimia kestää tämä myllerrys,jossa koko maailma tällä hetkellä  tuntuu pyörivän.Myös oma,rakas kotikuntamme.
Palaan näihin asoihin,jos tämä hajanainen sepustus osaa sinne minne pitää.
Pidetään yhteyttä.Toivoo Eeva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti