sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Kunta myy upeita kiinteistöjäKesälahden kunta myy Purujärven entisen kyläkoulun. Moderni, 1999 peruskorjattu rakennus tarjoaa upeat puitteet asumiselle, harrastamiselle ja yrittämiselle. Neliöitä päärakennuksessa on 445, ja ympäröivä tontti on kooltaan 12960 neliömetriä. Kohde on valtatie 6:n varrella 12 kilometrin päässä kuntakeskuksesta.
Entistä koulua ympäröi aktiivinen kylä, joka on aloittamassa maamiesseurantalon korjaamista kylätaloksi. Puruvesikin on lähellä ja siellä yhteisessä käytössä oleva uimaranta.
 Myynnissä on myös entinen Suurenkylän koulu, joka viimeksi toiminut työkotina. Tämä rakennus sijaitsee Puruveden Suurenkylän lahdella hienolla aurinkoisella paikalla, vaikka tontti ei aivan ylläkään rantaan. Päärakennus on hirsirunkoinen 1920-luvulla rakennettu ja 1986 peruskorjattu, tilaa 260 neliömetriä. Lisäksi ulkorakennus ja verstas. Matkaa kuntakeskukseen seitsemän kilometriä.
Molemmat entiset koulut soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tekstin yläpuolella Suurenkylän koulun kuvat, alapuolella Purujärven.
Kannattaa ryhtyä hieromaan kauppoja Kesälahden kunnan kanssa. 

1 kommentti: